3. stu 2012.

Gledaoci TV BOSTEL obradovali po kozna koji put korisnike "Narodne kuhinje-Život"

                                                     

Po kozna koji put Gledaoci TV BOSTEL iz Čikaga SAD ,pomaže rad „Narodne kuhinje-Život“ darujući razne donacije koje su potrebne. Tako je i drugi dan Kurban-bajrama gledaoci TV BOSTEL donirali preko 150 kg kurbanskog mesa za „Narodnu kuhinju-Život“.

Pored kurbanskog mesa donirano je i 70 bajramski paketića za djecu teškog imovinskog statusa  koji žive nažalost ispod linije ljudskog dostajanstva.
„U ime Uprave MDD Merhamet Bosanska Dubica i u svoje lično ime  se zahvaljujem svim gledaocima TV Bostel koji pomažu i učestvuju u akciji prikupljnja pomoći za Bosnu i Hercegovinu pa tako i za Bosansku Dubicu i čovjeku bez kojeg akcije nebi uspjele i zabilježene jest Senudin Safić novinar TV Bostel. Ovom prilikom pozivam sve svoje Dubičane koji žive u Americi da potpomognu fondaciju gledaoca TV Bostel kako bi što kavlitetnije i bolje pomagali one kojima je pomoć potrebna, jer slika u BIH pokazuje da ljudi žive svakim danom sve lošije i lošije pa je svaka vrsta pomoći od velike koristi.“ Rekao je Predsjednik MDD Merhamet-a Bosanska Dubica Spahić Jasmin.
                                                                                                      

Nema komentara:

Objavi komentar