1. tra 2012.

Grupa Novinara HRT-e posjetila MDD "Merhamet" Bosanska Dubica

     Članovi Udruge/Udruženje umirovljeni novinara HRT-e iz Zagreba na čelu sa predsjednicom Udruge/Udruženja gospođom Starčević Branka  posjetili su u petak MDD "Merhamet" Bosanska Dubica i razgovarali sa predsjednikom MDD "Merhamet" Bosanska Dubica Spahić Jasminom, članovima Upravnog odbora Murčehajić Seadom, Okanović Fikretom i aktivisticom Okanović Zilhom.

     U toku razgovora predsjednik Spahić upoznao je delegaciju Udruge/Udruženje umirovljeni novinara HRT-e o projektu Narodna kuhinja "Život"  koja je otvorena 16.marta.2012.godine, planom i programom te aktivnostima MDD "Merhamet-a" u 2012.godini te izrazio dobrodošlicu u Bosansku Dubicu te zahvalio na interesovanju i podršci.

     Poslije prijema predsjednik Spahić je zajedno sa delegacijom Udruge/Udruženje umirovljeni novinara HRT-e, obišli centar grada i posjetili gradsku Džamiju i razgovarali sa glavnim imamom prof.Beganović ef. Safetom.

     Na kraju posjete predsjednica Udruge/Udruženje umirovljeni novinara HRT-e Starčević Branka se zahvalila Upravi MDD "Merhamet" na lijepom prijemu te čestitala predsjedniku Spahić Jasmin i Upravi  na upornom radu gdje se i vide dobri rezultati , te istekla da će Udruga/Udruženje umirovljeni novinara HRT-e shodno svojim mogućnostima potpomoći projekat Narodna kuhinja "Život" koja je veliki iskorak u pružanju jednog toplog obroka za socijalno-ugroženo stanovništvo.

 SLIKE:

Nema komentara:

Objavi komentar