1. ruj 2014.

VELIKA ZAHVALNOST DONATORIMA!!!



Naši neobični prijatelji nemaju smetnje u razvoju već su na vrhuncu razvoja pokazujući nam da je nemoguće moguće i da svi možemo savladati prepreke i prijeći postavljene granice ako ne zaboravimo da je uz ljubav sve moguće.

Veliko hvala našim Donatorima od Hravtske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Danske , Svedske, Holandije, Belgije, Luksemburga te Australije, Amerike i Kande, svim ljudima dobre volje koji su sudjelovali na novačnim i drugima načinama  podrške Narodnoj kuhinji “Život” koja radi i djeluje u okvirima MDD Merhamet-a Bosanske Dubice koja  svakodnevno hrani preko 60 lica koja žive na rubu egzistencije!

Vašom snagom MDD Merhamet Bosanske Dubice  nastoji omogućiti neophodnu kvalitetnu komunikaciju prema standardima primjerenim današnjem nivou znanstvenih i praktičnih saznanja koji je temelj socijalne integracije i pružanja pomoći koja je svakodnevno sve potrebnija u hrani, odjeći i novčanoj pomoći, a pritom znajući da je svakim danom sve teže i teže i da broj korisnika u Narodnoj kuhinji “Život” sve veći i veći.

Hvala Vam što ste uz nas i što možemo računat na vašu pomoć. Neka dragi Bog čuva Vaše porodice i podari vam zdravlja i ljubavi!


01.septembra.2014.godine u
Bosanskoj Dubici!


                Predsjednik 
 MDD Merhamet Bosanska Dubica
              Spahić Jasmin 

       Zamjenica predsjednika  
MDD Merhamet Bosanska Dubica 
             Hatipović Edina 

Nema komentara:

Objavi komentar