24. ruj 2014.

Bosanska Dubica: Na "Voće festu" 30 izlagača.

U Bosanskojj Dubici danas je održana privredno-turistička manifestacija "Voće fest", na kojoj je učestvovalo 30 izlagača iz ove i susjednih opština.

Manifestaciju je otvorio načelnik opštine Bosanska  Dubica Mile Zlojutro, koji je sa predsjednikom Skupštine opštine Nebojšom Milovčevićem obišao štandove i pozdravio učesnike.
"Zadovoljstvo mi je biti ovdje zbog velikog broja izlagača i atmosfere na manifestaciji, posebno kada znamo kakva je ova godina za poljoprivredu uopšte, pa i za voćarstvo", rekao je Zlojutro.
On je podsjetio da su velike količine padavina, uključujući i led, na nekoliko područja u Bosanskoj Dubici uništile voćnjake.
Svim učesnicima manifestacije "Voće fest" uručene su zahvalnice i pokloni, a brojni građani su mogli uživati u umjetničkom programu i nastupu Kulturno - umjetničkog društva "Mladost", dubičkih tamburaša i mališana iz Dječijeg vrtića "Pčelica".
Peti po redu "Voće fest" u Bosanskoj Dubici organizovala je opštinska Turistička organizacija u saradnji sa Odjeljenjem za poljoprivredu.
Pokrovitelj manifestacije je opština Bosanska Dubica, a medijski pokrovitelj Јavno preduzeće Centar za informisanje i kulturu.

Nema komentara:

Objavi komentar