15. velj 2013.

Otvoreni dani u LOD III opštinama.



"Otvoreni dan” koji se sprovodi u okviru Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) pod nazivom Jačanje lokalne demokratije III – LOD III, održana  je  u Maloj sali Skupštine opštine Kozarska Dubica u četvrtak, 14.02.2013. godine u vremenu od 10:00 do 12:00 časova.

Predstavnici UNDP-a su  ovom prilikom održali i informatini sastanak u vezi sa pozivom potencijalnim aplikantima za predaju prijedloga projekata.
Osim u Bosanskoj  Dubici „Otvoreni dan“ se organizuje u još 10 opština u Bosni i Hercegovini koje zajednički implementiraju projekat.



Ovom sastanku prisustvovao je i predsjednik MDD Merhamet-a Bosanska Dubica Spahić Jasmin koji aktivno učestvovao u diskusijama i prezentovao projekat "Obroci na točkove" koji će biti apliciran u okviru Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) pod nazivom Jačanje lokalne demokratije III – LOD III, a cilj projekta da se uključe lica iz ruralnih dijelova naše Opštine a ciljna grupa su lica preko 60 godina starosti sa niskim penzijama i bez primanja, a predviđeno je projektom 50 lica.

Nema komentara:

Objavi komentar